Ce ar trebui să fac în cazul în care cureaua transportoarelor Rib este deteriorată?

- Aug 31, 2018-

1. Marginea benzii de bază (poziția goală) a transportorului cu bandă este deteriorată.

Dacă marginea banda transportoare este doar ușor deteriorată și ruptă, este necesar să se observe dacă banda transportoare are o abatere în timpul funcționării și dacă este deteriorată de forța exterioară. Dacă poziția părții goale este ruptă, este necesar să se observe dacă rola de prindere de pe linia de transport este o roată dublă. În principiu, centura este mai mare de 500 mm și nu utilizează o singură roată de strângere. Funcția roții de presiune este în principal în banda transportoare. Secțiunea canelată împiedică zborul cu banda transportoare. Dacă se folosește banda de bază, se utilizează scripetele cu un singur vârf și punctul de forță este concentrat pe partea liberă a benzii de bază. Dacă grosimea este subțire, va fi ușor ruptă și deteriorată. Dacă se folosește tipul duplex, În timpul operației, roata interioară doar apasă pe partea superioară a marginii grupului, astfel încât punctul de forță să fie uniform și nu va exista ruperea poziției goale.

18083007.jpg


2. Fusta și peretele despărțitor al transportorului de baraje sunt rupte.

Locația trebuie să respecte dacă banda transportoare rulează fără probleme dacă banda transportoare este deraiată, dacă se potrivește cu lățimea de bandă efectivă și cu tija de presiune, indiferent dacă diametrul tamburului respectă parametrii specificați, starea de funcționare a benzii transportoare în timpul întoarcerii accident vascular cerebral și dacă placa deflectoare are valuri în timpul cursei de întoarcere. Rigiditatea benzii de bază în sine. În cursa de întoarcere, dacă deflectorul este ondulat, este ușor să deteriora șicanul. Dacă deflectorul este greu, acesta poate rupe ușor de jos.

efdb6ff0f88f760ce029d6bae51c7a44_PVC-PU-Side-V-Guides-Conveyor-Belt-for-Good-Saftety.jpg

3. Banda de bază a benzii transportoare de perete se rupe la partea inferioară.

Trebuie să se observe dacă diametrul tamburului este mic, tensiunea la încovoiere a benzii transportoare este prea mare, provocând ruperea, observând suprafața nefuncțională a centurii de bază și văzând dacă baza partiției are semne evidente. Dacă este prea evident, este indicată presiunea partiției secundare de vulcanizare. Dacă este prea mare, banda transportoare va fi deteriorată în această poziție, panza va fi prea mare și rigiditatea nu va cauza ruperea. Sau nu există dispozitiv de curățare pe linia transportoarelor, cauzând zgârierea obiectelor grele și provocarea transversală. 314b5c7abae8e2a8859646ef085d0d42_PVC-PU-Side-V-Guides-Conveyor-Belt-for-Good-Saftety.jpg


3. Banda de bază a benzii transportoare de perete se rupe la partea inferioară.

Trebuie să se observe dacă diametrul tamburului este mic, tensiunea la încovoiere a benzii transportoare este prea mare, provocând ruperea, observând suprafața nefuncțională a centurii de bază și văzând dacă baza partiției are semne evidente. Dacă este prea evident, este indicată presiunea partiției secundare de vulcanizare. Dacă este prea mare, banda transportoare va fi deteriorată în această poziție, panza va fi prea mare și rigiditatea nu va cauza ruperea. Sau nu există dispozitiv de curățare pe linia transportoarelor, cauzând zgârierea obiectelor grele și provocarea transversală.