Când ar trebui să fie înlocuit centură de sincronizare?

- May 24, 2018-

Când ar trebui să fie înlocuit centură de sincronizare?

 

Centură de sincronizare este o parte importantă a sistemului de distribuţie a aerului motorului. Aceasta asigură exacte de admisie şi evacuare timings de conectare cu arborele cotit şi un anumit raport de transmisie de potrivire. Utilizarea de curele, mai degrabă decât Angrenaje pentru transmisie se datorează zgomot redus de centura, cantitate mică de schimbare în sine şi uşurinţa de compensare. Evident, durata de viaţă a centurii trebuie să fie mai scurtă decât cea a uneltelor de metal, astfel încât este necesar să se înlocuiască centura în mod regulat.

 

Drive Design Open Timing Belt Profiles Manufacturers With Standard Pitch/Length 2M/3M/5M/8M/14M.jpg

Rolul de centură de sincronizare este de a servi ca o legatura intre purtatorul și purtător, şi odată ce curele pauze, arbore cu came nu va funcţiona în conformitate cu calendarul. Acest lucru poate provoca daune grave la robinet şi piston. Curele trebuie să fie înlocuit în funcţie de fabrică originale specificate kilometri sau timp.


Ca parte din întreţinerea periodică şi inspecţiile complete, intretinere de curele de sincronizare ar trebui adăugate procedurile de întreţinere de rutină. Spre deosebire de curele de accesorii, ele sunt uşor de înţeles şi uşor pentru a verifica. Curele de sincronizare sunt adesea ascunse în spatele o coperta care este accesibil pentru motor şi compartimentul motorului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, capacul pe calendarul centura, cel puţin partea superioară jumătate a capacului, poate fi îndepărtat sau eliminat astfel încât să puteţi Inspectaţi cu atenţie şi înlocui centura. Atunci când verifică, dacă nu vedeţi un bine întreţinut, tensionarea strâns centura, ar trebui să înlocuiască o în timp.