Când s-au inventat transportoare

- Dec 04, 2018-

Prima banda transportoare şi legate de istoria lumii

Original transportoare şi transportoare au fost deja utilizate în secolul al XIX-lea. Până în 1892, Thomas Robbins a început o serie de invenţii care să conducă la dezvoltarea de benzi transportoare pentru cărbune, minereu şi alte produse. În 1901, Sandvik inventat şi a început să producă transportoare metalice.

În 1905, Richard Satcliffe a inventat prima banda transportoare pentru minele de cărbune, care a schimbat complet industria minieră.

În 1913, Henry Ford a dezvaluit un ansamblu pe banda rulanta la facilitatea de Highland Park, Michigan Ford Motor Company.

În 1972, REI a creat cel mai lung transportoare drepte din lume în Noua Caledonie.

La societatea franceză 13.8 km lung, Hyacynthe Marcel Boqueti este un designer de concept.

În 1957, BF Goodrich patentat pentru a continua să producă transportoare pentru sistem de benzi transportoare. Centura ribbing combină o jumătate 捻, care are avantajul de a o centura convenţionale într-o viaţă mai lungă, deoarece aceasta poate expune toate sale suprafaţa să poarte. Mobius centurile nu mai sunt produse deoarece nevinovat centurile de siguranţă moderne pot fi făcute mai durabile prin construirea mai multe straturi de materiale lor diferite.

În secolul al XVII-lea, Statele Unite ale Americii au început să folosească teleferice aeriene pentru transportul de materiale în vrac; în secolul al mid-19, diverse transportoare cu banda rulanta moderne au apărut una după alta. În 1868, transportoare a apărut în Marea Britanie; în 1887, Conveieri a apărut în Statele Unite; în 1905, transportoare metalice a apărut în Elveţia; în 1906, transportoare inerțială a apărut în Marea Britanie şi Germania. De atunci, transportoare cu banda rulanta au fost afectate de progrese tehnologice în maşini de fabricaţie, maşini electrice, industriile chimice și metalurgice, şi au fost continuu îmbunătăţit, treptat finalizarea transferului de interiorul atelier pentru realizarea de material de manipulare în cadrul întreprinderii, între întreprinderi şi chiar între oraşe. Parte integrantă a mecanizare şi automatizare a materialului sisteme de manipulare.