Care centura industrială este utilizată în industria de imprimare a hârtiei?

- Sep 05, 2018-

Atunci când alegeţi o bandă transportoare pentru industria tiparului, este necesar să se ia în considerare dacă suprafaţa de transport este potrivit pentru:

1, calitatea de hârtie

2, calitatea de imprimare

3, calitatea de carton

4, acumularea de obiecte transportate

201805221642499979087.png201805251110172884347.pngEste foarte probabil ca o centură de imprimare de hârtie pot fi utilizate la un client, dar un alt client poate deveni inutilizabil din cauza caracteristicilor diferite de obiect fiind transmisă. Exista sute de tipuri de hârtie și carton de calitate, astfel încât caracteristicile de calitate, din hârtie și carton au un impact important asupra selecţie de centura.

Hârtie de imprimare centura cu condiţia de bunuri industriale jos Net are următoarele caracteristici: rezistenta la uzura mare, prindere stabilă, blând şi fiabile, nici o pierdere de hârtie transportate, fără marcaje pe hârtie, nici zgarieturi de hârtie (chiar este o lucrare secţiunea de tăiere de hârtie pliere maşină care are o mişcare centura şi hârtie. Tipul de hârtie are o influenţă importantă asupra tipului de imprimare cu cerneală. Trebuie să fie capabil să ruleze cu viteză mare, şi aceasta trebuie să fie invers îndoit şi Diametrul roţii este prea mic. Când umiditatea inel este schimbat, centura nu este deformat, operaţiunea nu se compensează şi fiabile centura interfata sistemului este necesar. Nu atrage praful şi are o lungă durată de viaţă

image (6).jpg