Principiul de lucru şi mecanismul de analiză de transportoare

- Dec 10, 2018-

Curea transportoare aplicarea gamă:


Transportoare este compus dintr-un cadru de mijloc si o rola de banda rulanta dispozitivului de tensionare și transportoare este folosit ca o tracţiune şi poartă membru pentru transportul continuu împrăştiate materialele sau obiectele finite.

 

B80-Belt-Conveyor-End-of-Roller

Transportoare este o maşină condusă de frecare, care transportă materialele în mod continuu. Se poate forma un material procesul la un prim punct de alimentare pentru un punct final de descarcare pe o anumită linie transport de transport. Transportoare pot efectua transport materiale rupt, precum şi transportul diferitelor obiecte. În plus faţă de pur material de manipulare, pot fi combinate cu cerinţele procesului de în procesul de producţie din diferite întreprinderi industriale pentru a forma o linie de flux ritmic. Prin urmare, transportoare sunt utilizate pe scară largă în întreprinderile industriale moderne.

Transportoare sunt utilizate pe scară largă pentru orizontale sau înclinate transport în subteran mina căi de acces, a mea sistemele de transport, open pit minele şi concentrare plante terestre.

Conveyor-System

Curea transportoare structura:


Transportoare constă din benzi transportoare, role, role şi dispozitive pentru conducere, frânare, tensionare, inversarea, încărcarea, descărcarea şi curăţare.

Transportoare: frecvent utilizate sunt cauciuc curele si centuri de plastic. Banda de cauciuc este potrivit pentru mediu temperatura între -15 de lucru ~ 40 ° C. Temperatura materiale să nu depășească 50 ° C. Răspândit în sus de materiale voluminoase este 12°, 24 °. O bandă de cauciuc cu model poate fi folosit pentru unghiuri mari de transport. Curea din plastic are avantajele de ulei de rezistenţă, acid şi alcaline, dar are săraci adaptabilitate la vreme, şi este uşor de alunecare şi de vârstă. Lăţime de bandă este parametrul principal tehnice de transportoare.


照片 199

Cu role: singur tambur (unghiul de bandă la tambur este 210 ° ~ 230 °), dublu tambur (unghi de cuprindere de 350 °) şi cu mai multe role (de mare putere). Sunt leneşi canelat, role plat, auto-alinierea role, şi rotiţe de pernă. Leneş în formă de jgheab (format din 2-5 role) sprijină ramura poartă pentru transport materiale vrac; auto-alinierea role este utilizată pentru a ajusta pozitia laterala de centura pentru a evita devierea; cilindrul de tampon este instalat în poziţia de primire pentru a Reduce impactul de material de pe centura.

Role: împărţit unitatea role şi redirectat role. Cilindrul de unitate este principala componenta care transmite puterea. Singur tambur (unghiul de bandă la tambur este 210 ° ~ 230 °), dublu tambur (ambalaj unghiul de 350 °) şi role multiple (de mare putere).

转弯机皮带


Transportoare dispozitiv de tensionare: funcţia sa este de a face transportoare ajunge tensiunea necesară pentru a evita alunecarea pe cilindrul de conducere şi pentru a asigura deformarea de transportoare între role în intervalul specificat.