XINBEX te învaţă cum să menţină în mod corespunzător Teflon transportoare

- Nov 02, 2018-

Teflon transportoare sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de transportoare Teflon, PTFE transportoare, Teflon plasă transportoare şi curele de temperatură înaltă Teflon. Teflon plasă transportoare are caracteristici care a ochiurilor de plasă este uşor să respire, astfel încât acesta este utilizat pe scară largă în textile de imprimare si vopsire, imprimare şi uscare banda de conducţie, serigrafie, ultraviolete uscare, seria UV, lumina vindecarea masini, tipar offset masina, vrac de uscare. Masini, non-ţesute uscătoare, uscatoare de înaltă frecvenţă, alimente copt maşină conducţie curele, camerele de uscare cu temperatură controlată, rapid uscarea cernelurilor tip flux şi uscare articolelor care conţin umiditate generale.

Bandă de temperatură înaltă teflon are caracteristicile de rezistență la temperatură înaltă, coeficient de frecare mic si izolatie buna. Teflon banda de temperatură înaltă produse de Mingcheng de transmisie se face de înaltă rezistenţă şi netedă Teflon temperatură înaltă pânză acoperite cu silicagel. În. Acesta nu numai are caracteristici excelente de pânză de temperatură înaltă Teflon, dar are de asemenea performanţe excelente de gel de siliciu. Acesta este utilizat pe scară largă în produsele alimentare, chimice, masini, electrice si electronice, izolatie, industria aerospaţială şi alte industrii.

156e5b68cec50a7a0bd02348c167a86f_High-Temperature-Resistant-Teflon-Conveyor-Belt

Teflon transportoare centură de întreţinere trebuie să acorde atenţie la problemele majore nouă:

1 transportoare Teflon este preferabil lapped cu căldură de temperatură înaltă şi are cea mai bună tracţiune.

2. în cazul în care transportă materialele în transportoare, evita suprafaţa fiind acoperită de materialul, care provoacă rotirea ineficiente, şi prevenirea scurgerilor de documente dintre role banda.

3. s-a constatat că daune locale de Teflon transportoare ar trebui să fie reparate în timp pentru a evita extinderea crack.

4 transportoare centură selecţie trebuie să fie rezonabilă. Nu este permis să utilizaţi transportoare de diferite soiuri, diferite modele si specificatii diferite.

99ae83f8096b6cf90c76f6734c0b4f2a_High-Temperature-Resistant-Teflon-Conveyor-Belt

5. îndoiţi transportoare pentru a păstra role grele şi partea deflectoare flexibil.

6 deflectoare de echipamente de uscare trebuie să fie proiectate în mod rezonabil, în condiţii de siguranţă şi eficient, şi nu ar trebui să poarte marginea Teflon ochiurilor de transportoare.

7. evita transportoare la fiind blocate de role portante, piloni sau materiale de bloc pentru a preveni ruperea şi lăcrimare.

8. în cazul în care banda transportoare Teflon se scurge, ar trebui luate măsuri pentru a corecta.

Teflon transportor centuri necesită frecvente de întreţinere şi întreţinere pentru a creşte lor de viaţă şi menţine acoperire aderenţă şi rezistenţă la rupere pentru o lungă perioadă de timp.

18091213