Bandă transportoare rezistentă la căldură

Bandă transportoare rezistentă la căldură

manual de produse Panza de bumbac, panza de nylon sau panza de poliester este utilizata ca nucleu. Capacul cauciucului este realizat din cauciuc natural și cauciuc butadienic. Are elasticitate ridicată, rezistență la impact și rezistență la frig. Poate fi folosit în mod normal în mediu de minus 40 ° C.

Detalii produs

manual de produs

Pânza de bumbac, panza de nylon sau panza de poliester este utilizată ca bază. Capacul cauciucului este realizat din cauciuc natural și cauciuc butadienic. Are elasticitate ridicată, rezistență la impact și rezistență la frig. Poate fi folosit în mod normal în mediu de minus 40 ° C.


utilizare


Este potrivit pentru transportul materialelor în zone deschise sau depozite înghețate în zone reci.


Indicatori tehnici

v Curelele transportoare rezistente la frig se clasifică în trei tipuri: rezistent la alunecare (H), rezistent la uzură (D) și general (L) în funcție de proprietățile cauciucului de acoperire.


Conform performanței de rezistență la frig, este împărțită în două niveluri: C1 și C2.


C1: temperatură ambiantă: -45 ° C ~ +50 ° C;


C2: Temperatura mediului: -60 ° C ~ +50 ° C.

image

Introducere

Denumire: Banda transportoare rezistentă la frig


Caracteristicile produsului: panza de bumbac, panza de nylon sau panza de poliester pentru miez, acoperind cauciucul cu cauciuc natural si cauciuc butadienic, cu o elasticitate ridicata, rezistenta la impact, rezistenta la frig etc., poate fi in mediul minus 40 ° C.

Indicatori tehnici

1. Curelele de transport rezistente la temperaturi înalte sunt clasificate în trei tipuri: rezistent la zgâriere (H), rezistent la uzură (D) și general (L) în funcție de proprietățile cauciucului de acoperire.


2, în funcție de performanța de rezistență la rece este împărțită în două niveluri C1 și C2. Temperatura ambiantă a lui C1 este -45-50 ° C; temperatura ambiantă a lui C2 este de -60 ... 50 ° C.


2, specificații


(1) Materialul miezului: NN100, NN150, NN200, NN250, NN300, NN350, NN400, NN450, NN500


(2) Lățimea de bandă: 100mm-3000mm


(3) Stofa: 1-10 straturi


(4) Adeziv de acoperire: suprafață de lucru: 1,5-8,0mm suprafață nefuncțională: 1,5-4,5mm

image

Hot Tags: rășină rezistentă la benzi transportoare, China, producători, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like