Benzi transportoare Canada

Benzi transportoare Canada

XINBEX Centrul de produse centuri de transport

Detalii produs

Benzi transportoare PVC

Bandă transportoare din clorură de polivinil (PVC)

Caracteristicile produsului: + Rezistență chimică bună, rezistență la hidroliză și rezistență la radiații UV


+ Disponibil în PVC ignifugă și antistatică și din PVC de calitate alimentară


+ Rezistență scăzută la temperaturi scăzute, rezistență redusă la uzură și rezistență limitată la solvenți și unsori


Migrație plastifiant (cu excepția PVC de calitate alimentară)


Introducerea materialelor: PVC-ul are o bună rezistență la antibiotice și rezistență chimică și este ușor de procesat, deci este utilizat pe scară largă. PVC poate fi folosit în canale și alte aplicații de conducte în cazul în care materialele metalice nu pot fi utilizate datorită costurilor sau coroziunii. Prin adăugarea de modificatori de impact și stabilizatori, a devenit un material popular pentru uși și ferestre. Prin adăugarea unui plastifiant, acesta poate deveni suficient de moale pentru a fi folosit ca o izolație de cablu pentru cablu.

image

87c6910e007e4595b807d93b5a79d23b_nswcrop12.jpg87c6910e007e4595b807d93b5a79d23b_nswcrop22.jpg87c6910e007e4595b807d93b5a79d23b_nswcrop20.jpg


Forma personalizată a benzii transportoare ● Vă face să vă simțiți revigorați

image

Proiectarea are grad · Personalizarea modelului de suprafață


O suprafață bine transportată (model) susține transportul sigur al bunurilor și procesul de utilizare a centurii. Pentru a asigura o centură adecvată pentru fiecare aplicație de transport sau procesare, este necesară o examinare atentă.
Hangzhou Doer Company Limited este unul dintre furnizorii de lider în China, am fost specializată în domeniul auto accesorii pentru mai mulți ani


image

Adaptare personalizată · Material transportor


Acoperirea de suprafață este realizată în principal din materiale termoplastice, cum ar fi poliuretanul termoplastic (TPU), poliolefina termoplastică (TPO), clorura de polivinil (PVC), cauciucul elastomeric, poliuretanul (PUR) etc.

image

Rezistența la întindere · Strat de rezistență la întindere


Nivelul de rezistență al fiecărei centuri este determinat de materialul său de întindere sau de compoziția fibrei. Fibrele sunt, de obicei, înglobate în polimer pentru a le proteja de factori externi, cum ar fi umiditatea sau lumina, precum și deteriorări mecanice, cum ar fi abraziunea.6 caracteristici majore ale produsului ● Creați-vă propria bandă transportoare personalizată

A

Transport orizontal

Chiar dacă sarcina de transport pare simplă, există încă multe cerințe pentru banda transportoare. Transmisia Mingcheng oferă cel mai bun tip de curea pentru toate tipurile de articole, viteza de transport, transportul la început și oprirea transportului și stivuirea transportului

B

Transportul pe alpinism

Alpinismul elementului poate fi realizat chiar pe o suprafață netedă a curelei. Unghiul de livrare depinde de o serie de factori, cum ar fi tipul de produs expediat, stratul de acoperire și factorii externi.

C

Strângerea benzii transportoare

Banda transportoare curbată este proiectată pentru flexibilitate laterală și longitudinală ridicată, asigurând o distribuție optimă a forțelor în interiorul centurii. Cureaua transportoare poate fi perforată la margini pentru sistemele de urmărire a conexiunilor.

D

Cureaua de procesare

Funcția obișnuită de transport de la "A" la "B" în procesul de producție poate fi combinată cu funcția procesului.

E

Colectarea și distribuția

Aplicator orizontal pentru centrele de distribuție. Accelerația ridicată necesită un coeficient foarte mare de frecare pe suprafața centurii.

F

Alte utilizări speciale

Pe lângă faptul că vă oferă benzi transportoare convenționale, XINBEX poate fi fabricat, de asemenea, pe banda transportoare în conformitate cu celelalte cerințe speciale.

image

水平输送

即使 输送 任务 似乎 很 简单, 仍 对 传送带 具有 诸多 要求. 铭 成 传动 提供 最佳 的 皮带 类型, 适于 各种 物品, 输送 速度, 启停 输送 和 堆积 输送


Anchetă