Bandă transportoare de vânzare Durban

Bandă transportoare de vânzare Durban

Curea de imersie mare de vânzare, curea de infiltrare XINBEX mare

Detalii produs

Curea de imersie mare de vânzare, centura de îmbinare XINBEX mare,


Modelul nailonului cu bandă transportoare este utilizat pe scară largă și poate fi făcut în produse dure și flexibile cu proprietăți diferite. Deși coarda din nailon este bună, dar trebuie utilizată, gradul la care se face referire aici se referă la câmpul de aplicare al funiei de nailon. Fabricatul cu bandă transportoare cu unghi mare, utilizatorul nu poate aplica produsul în diferite domenii din cauza durității și a durității ridicate a cablului de nailon. Cordurile de nylon împletite modern sunt împărțite în miezuri și teci. Miezurile de mijloc sunt filamente din nylon paralel sincronizate sau împletite, care asigură cea mai mare parte a proprietăților de întindere și amortizare. După fierbere la temperaturi ridicate, funia de nylon va produce substanțe dăunătoare sănătății umane, cum ar fi dimetanul. Fibra de nylon este împărțită în două tipuri: banda transportoare cu unghi larg, prețul ex-fabrică, nailon 6 și nylon 66, cunoscută sub numele de 6 unu și 6 duble. Singurul producator de sârmă pe piața internă este mai mult, utilizarea este mai extinsă, prețul este, de asemenea, relativ ieftin, nylon 66 de mătase deoarece principalul ingredient din materiile prime este încă necompletat în țară, deci costul este mai mare, , prețul va fi ridicat. Diferența dintre numărul 6 și dublul 6 se datorează, în principal, rezistenței la căldură relativ ridicate și rezistenței la uzură a materialului 66. Nu există o mare diferență între cele două în ceea ce privește rezistența la tracțiune. Prin urmare, dublurile de 6 materiale sunt folosite pentru cabluri cu cerințe tehnice mai mari, cum ar fi frânghiile de pornire (un cablu de tracțiune pentru demaroare mici mecanice generale), cablurile de alpinism, cablurile de siguranță, cablurile de tracțiune, cablurile de ridicare industriale și altele asemenea. Cu toate că frânghia din nailon timpuriu este superioară frânghiei din fibre naturale, aceasta este foarte dificilă, provocând o frecare mare și este extrem de incomodă de a folosi deoarece este prea elastică. Cablul nylon țesut a fost înlocuit treptat de o frânghie din nailon, care este o frânghie din fibră sintetică special creată pentru alpinism. Cordurile de nylon împletite modern sunt împărțite în miezuri și teci. Miezurile medii sunt filamente de nylon paralel-sincronizate sau împletite care asigură cea mai mare parte a proprietăților de întindere și amortizare. Stratul exterior este realizat dintr-o manta neteda din nylon, functia principala fiind protejarea miezului frânghiei. Cablul din nailon păstrează caracteristicile cablului de nailon, eliminând dezavantajele nailon - frecare excesivă, excesivă și elasticitate prea bună. Cablul de nylon pregătit este o frânghie de alpinism aprobată în prezent de Federația Internațională de Alpinism (UIAA).

image

Banda transportoare model trebuie proiectată în funcție de model

Viteza de rulare a benzii transportoare de tip nu este în general mai mare de 2,5 m / s. Dimensiunea blocului este mare, materialul cu uzură mare și dispozitivul de descărcare fixă trebuie utilizate la viteză mică.


Relația dintre diametrul tamburului de transmisie al transportorului și stratul curelei benzii transportoare, potrivirea tamburului de transmisie, tamburul de mers înapoi și unghiul canelurii rolei trebuie să fie selectate în mod rezonabil, în conformitate cu reglementările de proiectare ale transportorului .


Direcția de alimentare trebuie să fie în direcția de rulare a benzii. Pentru a reduce impactul pe bandă atunci când materialul cade, jgheabul trebuie adoptat pentru a reduce distanța de cădere a materialului; secțiunea de primire a benzii ar trebui să scurteze distanța întrerupătorului și cilindrul tampon ar trebui folosit pentru scurgere. Se folosește placa deflectoare moale și moderată, iar centura transportoare cu unghi mare este vândută pentru a preveni ca placa de deflectoare să fie prea tare și să răstoarne suprafața centurii benzii transportoare.


Benzile transportoare cu scopuri funcționale și speciale s-au dezvoltat rapid și au devenit produsele-cheie ale benzilor transportoare, cum ar fi benzile transportoare ignifuge pentru diferite scopuri, în special minele de cărbune integrate din PVC și PVG. Performanța și producția de curele rezistente la căldură, rezistent la temperaturi scăzute, rezistente la ulei, rezistent la acizi și cu bandă largă sunt imbunatatite continuu. Odată cu dezvoltarea materialelor SR și a scheletului, banda transportoare poate fi utilizată la temperaturi cuprinse între 150 și 180 de grade. Performanța termică poate ajunge la 180-250 de grade.

image

Hot Tags: bandă transportoare de vânzare durban, China, producători, furnizori, fabrica, cumpăra

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si