Bare de ghidare a benzilor transportoare

Bare de ghidare a benzilor transportoare

Vânzări profesionale Găleți în formă de lanț Ghidaje de lanț pentru polimeri Ghidaje pentru benzi transportoare industriale

Detalii produs

Informații despre produs

Nume produs: Ghid de lanțuri

Material produs: polietilenă

Locul de producție: Xiamen

Marcă: XINBEX

Utilizări: industria mașinilor, echipamente medicale, industria minieră, industria de fabricare și transport a vehiculelor, industria hârtiei, industria textilă, industria ușoară a produselor alimentare, industria ceramicii, industria de sport

image

image

Caracteristici:

Uzură mică

Rezistență redusă la frecare

Auto-lubrifiant (nu necesită lubrifiere)

Rezistent la impact

Intervalul de temperatură de funcționare -200 grade Celsius ~ 80 grade Celsius

Cu absorbție de șoc

Nu este ușor să vă udați în condiții umede

Rezistență chimică ridicată

Rezistent la coroziune

Contact direct cu produsele alimentare prin certificarea EU și US FDA

image

Banda transportoare este fabricată din grupuri de bumbac, nailon și poliester de înaltă rezistență și de înaltă calitate. Este făcută din culoare albă sau deschisă, cu agent de amestecare fără poluare din cauciuc natural. Suprafața sa din cauciuc este din clorură de polivinil (PVC). Acesta este compus din țesătură din fibre de ester și din cauciuc din clorură de polivinil. Temperatura de lucru este în general de -10 ° C ~ +80 ° C, metoda de îmbinare este, în general, o articulație internațională dințată, stabilitate laterală bună, adecvată pentru transmisie într-o varietate de medii complexe.

Caracteristici: Banda transportoare din PVC are o elasticitate buna, fara spargere, fara deformare, rezistenta la impact, rezistenta la rupere, rezistenta la abraziune, fara deschidere, fara delaminare.


Utilizări: Acest produs este utilizat pe scară largă în transportul materialelor de materiale de construcții fabrica de piatră de nisip, prelucrarea mineralelor, fabrică de mașini, cocs, fabrică de oțel, cărbune, metalurgie, oțel, hidroenergetică, industria chimică și cereale întreprinderi.

微信图片_20190102105408


Hot Tags: benzi transportoare banda de ghidare, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like