Banda transportoare cu magneți

Banda transportoare cu magneți

Linia de transport cu bandă XINBEX este utilizată pe scară largă în aparate electrocasnice, electronice, aparate electrice, mașini, tutun, injecție, post și telecomunicații, imprimare, industria alimentară și alte industrii, asamblare, testare, depanare, ambalare și transport de obiecte. Corpul de linie ...

Detalii produs

Linia de transport cu bandă XINBEX este utilizată pe scară largă în aparate electrocasnice, electronice, aparate electrice, mașini, tutun, injecție, post și telecomunicații, imprimare, industria alimentară și alte industrii, asamblare, testare, depanare, ambalare și transport de obiecte. Transportul corporal al liniei poate fi selectat în funcție de cerințele procesului: funcționarea continuă continuă, funcționarea ciclului, funcționarea cu viteză variabilă și alte metode de control; corpul liniei este selectat în funcție de condițiile locale: linii, curbe, pante și alte forme de linie.

5_900_1365011_800_800


Benzi transportoare, denumite și transportoare cu bandă sau benzi transportoare, sunt transportoare logistice economice care sunt indispensabile pentru construirea liniilor de curgere ritmică. Conveioarele cu bandă pot fi împărțite în benzi transportoare cu bandă mare, cum ar fi benzi transportoare cu mină, în funcție de capacitatea lor de transport. Conductoarele cu bandă luminată sunt utilizate în industria electronică a materialelor plastice, industria ușoară a produselor alimentare, industriile chimice și farmaceutice. Transportorul cu bandă are o capacitate de transportare puternică, distanță lungă de transport, structură simplă și întreținere ușoară și poate implementa cu ușurință programul de control și automatizare. Mișcarea continuă sau intermitentă a benzii transportoare este utilizată pentru a transporta obiecte sub 100 KG sau articole pulverulente sau granulate. Operațiunea este rapidă, stabilă, zgomot redus și poate fi transportată în sus și în jos.

u=153731334,1986041718&fm=76

Parametrii produsului

Lățimea liniei 100-2000mm
Inaltimea liniei Conform cerințelor clienților
Materialul structurii de cadru Profil din aliaj de aluminiu AT680-130-23, fixat ca profil de oțel carbon HW-190-20 din oțel inoxidabil
Măsuri anti-statice 10 3 -10 8
Reglarea vitezei Reglarea electronicã a turaþiei, reglarea vitezei de conversie a frecvenþei, reglarea treptei de vitezã, trecerea ºi controlul programului
Configurația stației Ghid de raft, priză, conector pneumatic rapid, șină suspendată, inginerie sistem de evacuare, etc.
alimentare electrică Monofazat 220V trifazat 380V 50Hz (selectat de client)

1. Transportorul cu bandă este potrivit pentru toate tipurile de materiale vrac, cutii finite, saci de ambalare etc.

2. Structura are un transportor cu bandă cu canelură, un transportor cu bandă plană, un transportor cu bandă de alunecare, un transportor cu bandă de rotație, un transportor cu bandă de protecție pentru fâșie și altele asemenea.

3. Transportul cu cauciuc, pânză, PVC, PU și alte materiale, pe lângă transportul materialelor obișnuite, poate, de asemenea, să răspundă rezistenței la ulei și coroziune.

Materiale antistatice, alimentare specifice și alte materiale cu cerințe speciale.

4. Transportul este stabil, nu există o mișcare relativă între material și banda transportoare, iar deteriorarea obiectului de transport poate fi evitată.

5. Structura simpla si intretinerea usoara; consum redus de energie și costuri reduse de utilizare.

【specificație】

1. Lățimea benzii transportoare standard este 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1200 mm etc.

Alte specificații speciale pot fi utilizate și în funcție de cerințele clienților.

2. Raza interioară a rotirii standard a transportorului cu bandă de rotație este R600, R900, R1200mm etc. și pot fi adoptate și alte specificații speciale în funcție de cerințele clientului.


Hot Tags: bandă transportoare cu magneți, China, producători, furnizori, fabrica, cumpăra

Anchetă

You Might Also Like