Banda transportoare cu detector de metale

Banda transportoare cu detector de metale

Detector de metale detector de curea detector de construcții fără sudură benzi transportoare curea detector centura de inspecție poate fi personalizat

Detalii produs

Detector de metale detector de curea detector de construcții fără sudură benzi transportoare curea detector centura de inspecție poate fi personalizat

image

Detalii

Procesare particularizată: Da

Eșantion sau spot

Brand XINBEX

Model 600-3000

Material PVC

Tipul benzii transportoare

Mediu aplicabil Antistatic, rezistent la uzură, rezistent la căldură, anti-alunecare, impermeabil

Domeniul de aplicare Livrare detector de ac, altul

Rezistență la tracțiune

Lățimea de bandă 560-3000 (mm)

image

image

Înlocuirea curelei detectorului de curele pentru detectorul de acBandă transportoare specială și centură pentru detector de ac, potrivită pentru detectorii de ac și detectorii de metale de diferite specificații (detector de ac din material textil, detector de ac de îmbrăcăminte, eșarfă, detector de prosop etc.)


Vă rugăm să informați lățimea și lungimea (specificațiile speciale pot fi personalizate)


Culoare: verde / albastru / alb

Indicați circumferința și lățimea benzii transportoare înainte de a comanda (sau contactați direct serviciul pentru clienți)


58ead84a71c828816657052fae53b18d_2273983f265c412c81c7ebf864045710_base28_version=973450ea3a5c4b558191302d3aa334df

Descriere preț

În general:

Prețul liniei: prețul liniei poate fi prețul orientativ de vânzare al produsului sau prețul de vânzare al produsului afișat odată. Nu este prețul inițial și este doar pentru referință.

Preț nelimitat: prețul nelimitat este prețul de vânzare al produsului de pe site. Prețul specific al tranzacției depinde de produsul care participă la activitate, sau utilizatorul modifică cuponul etc. și, în final, prețul paginii de decontare a comenzii.

În cazul încălzirii:

Prețul liniei: Prețul liniei este prețul de vânzare al elementului în starea de preîncălzire a activității curente. Nu este prețul inițial. Prețul tranzacției specifice se poate schimba datorită utilizării de către utilizator a cuponului și, în final, prețul paginii de decontare a ordinului va prevala.

Preț nelinctat: prețul nelimitat poate fi prețul de activitate al evenimentului viitoare. Este doar pentru referință. Prețul tranzacției la momentul activității specifice se poate modifica datorită utilizării de către utilizator a cuponului etc. și, în final, activitatea este prețul paginii de decontare a ordinului. .

* Notă: Instrucțiunile de mai sus sunt valabile doar atunci când are loc o comparație a prețurilor. În cazul în care comerciantul descrie separat prețul liniei, descrierea comerciantului va prevala.


Hot Tags: banda transportoare cu detector de metale, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si