Transportoare cu Vacuum

Transportoare cu Vacuum

Introducerea metodei de fum gaze purificare în fabrica de curea din cauciuc banda rulanta Fabrica de bandă produce adesea o cantitate mică de gazele şi miros din cauciuc atelier de amestecare. Aceste gazele evacuate va polua mediul. Echipament de purificare gaze arse de fabrica de bandă este proiectat şi instalat de Hebei Yonglan mediu Engineering Co, Ltd. pentru fabrica de cauciuc. Evacuare gaze tratament, atelier vulcanizare miros tratament noastre companie foloseste modul simplu şi direct de adsorbţie de gaze de evacuare pentru a purifica gazele de eşapament.

Detalii produs

Introducerea de metode de tratament pentru gazele de ardere din cauciuc banda rulanta belt fabrica:


Pretratare

6294035df9c1ec353e4e7f67dfed1721_5_956_1387222_750_750

Gazele de eşapament trece prin spray curatare turn în primul rând, şi Turnul de praf indeparteaza praful în gazele de eșapament folosind Turnul de pulverizare pentru a purifica filtrul în sine.


2. carbon activat adsorbție


Gazele de eșapament după îndepărtarea praf uniform este trecut prin stratul de carbon activat în pat fix adsorbția, în care poluant organic este adsorbit de suprafaţa mare de carbon activ, astfel încât gazele de eșapament este purificat, şi gaz purificat ajunge la standard de descărcare de gestiune; fiecare set are trei paturi de adsorbție. Adică, gazele de eşapament trece prin două paturi de adsorbţie, şi cealaltă este în faza de regenerare desorbție, astfel încât procesul de adsorbţie pot fi efectuate în mod continuu fără a afecta producţia de atelier.


Principiul de carbon activat adsorbția turn dispozitiv de lucru:


Carbon activat adsorbția turn dispozitiv este compus în principal de un strat de carbon activ şi un strat de suport. Carbon activ a dezvoltat golurilor, suprafață mare specifice, şi capacitatea de adsorbţie ridicată. Este tocmai din cauza acestei caracteristici de carbon activat, că acesta este utilizat pe scară largă în tratamentul adânc de apă, cum ar fi internă cu apă, tratamentul adânc de apă în etapa a doua (apa curata). Compania noastră face utilizarea deplină a adsorbția bun de carbon activat pentru a elimina mirosul în aer. Dispozitiv de adsorbţie carbon activat, carbon activat adsorbția dispozitiv, turn de adsorbţie carbon activat, turn de adsorbţie carbon activ şi carbon activat adsorbantului poate fi folosit de admitere o singură dată. .

201805031735439600196.png201803201837574521612.jpg


Evacuare gaze tehnologie dezvoltat independent de firma noastra este mai multe ori mai eficient decât tradiţionale de evacuare gaze tratament tehnologie şi vânt rezistenta echipamentului este mic, care economiseşte mult costul de exploatare de echipament; instalarea, exploatarea şi întreţinerea sunt foarte convenabile. Şi o serie de produse dezvoltate de firma noastra au trecut testul exploziilor, care satisface pe deplin cerințele de siguranță din fabrica și șantier.


Baoding pe banda rulanta fabrica ardere gaze purificare metoda introducerea industriale evacuare gaze adsorbția dispozitiv producător de cauciuc


Inspecţia de câmp: inspecta starea de gaze de evacuare la fabrica si atelier, şi de a analiza compoziţia sursa, producţia de gaz de gazele de eşapament, conţinutul şi caracteristicile de diferite substanţe în gazele de eșapament în funcţie de procesul de producţie procesul de plante. Rădăcinile sunt condiţii adaptate la locale, caz de manipulare, şi bine direcţionate. În acelaşi timp, ne străduim pentru a reduce costul de operare al epurarea gazelor reziduale şi economisi consumul de energie în echipamente de tratament chimic gaze reziduale. Inginerie profesional şi personal tehnic pentru instalare şi depanare. Proiecte la cheie.


Hot Tags: transportoare cu vacuum, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like