Curea transportoare de alimente friptă

Curea transportoare de alimente friptă

Banda transportoare respectă rezistența la alimente, ulei și grăsimi, iar produsul respectă standardele FDA și USDA.

Detalii produs

Caracteristici:

1. În industria alimentară, producția și prelucrarea eficiente și igienice necesită un sistem logistic avansat, astfel încât banda transportoare a echipamentului de transport și procesare joacă un rol extrem de important în industria alimentară. XINBEX este banda transportoare pentru industria alimentară. Cerințele speciale sunt foarte bine înțelese. Prin urmare, prin strânsa colaborare cu fabrica de mașini și fabrici de alimente, am dezvoltat o serie de produse pentru benzi transportoare adecvate pentru industria alimentară. Pentru prelucrarea și ambalarea eficientă și igienică a produselor alimentare.

u=2451076143,1216606090&fm=27&gp=0 (1)

2. Cureaua de transport alimentară produsă de centura industrială XINBEX este conformă cu poli, ulei și grăsime alimentare. Cureaua transportoare din poliuretan (PU) este fabricată dintr-o țesătură compozită de poliester tratată special ca schelet de sarcină și este acoperită cu o rășină poliuretanică (PU) ca suprafață purtătoare. Banda transportoare din poliuretan (PU) are caracteristici de înaltă rezistență la tracțiune, bobină bună, ușoară și subțire etc., care este rezistentă la ulei, netoxică, igienică și ușor de curățat.

u=2727490663,600409855&fm=27&gp=0

3. Banda transportoare are rezistență excelentă la uzură și rezistență la îmbătrânire fizică și este un produs ideal pentru banda transportoare pentru durabilitate. Cureaua transportoare de alimente este fabricată din materiale netoxice, non-toxice, fără miros, suprafață netedă, adecvată pentru transportul produselor alimentare și alimentelor. Materialul principal al benzii transportoare alimentare non-toxice este tipul PU. Deoarece PVC, polietilenă etc. conțin componente dăunătoare, se utilizează acum în industria alimentară pentru benzi transportoare tip PU. Materialul este PVC, polietilenă, polietilenă, PP, oțel plastic ACETAL, PE, nailon, PA etc., în funcție de alimentele specifice, există o bandă transportoare specială corespunzătoare, cum ar fi: apă, dar și anti-coroziune, ușor de curățat. 4. Folosite în mod obișnuit sunt: benzi transportoare de legume, benzi transportoare speciale pentru snack-uri, benzi transportoare speciale pentru bere și benzi transportoare speciale pentru fructe de mare și produse acvatice. În comparație cu centura tradițională, centurile PVC, PU și PE sunt mai ușoare, mai subțiri, mai dure și mai flexibile. Raza de cotitură este mică, iar duritatea tuturor materialelor de pe suprafața și suprafața centurii poate fi adaptată în funcție de necesități. Cureaua de alimentare este 100% conformă cu standardele FDA din SUA și a trecut testul USDA.

5. Produs nou: bandă transportoare PE inofensivă și netoxică

10144536355515.thumb (1).png


Banda transportoare nepermisă și netoxică PE,

În primul rând, poluarea produselor din tutun este strâns legată de calitatea și proprietățile fizice și chimice ale curelelor utilizate în prelucrarea anterioară.

În al doilea rând, deteriorarea curelelor, desprinderea suprafeței curelelor sau particulele de curea din cauza fricțiunilor care cad în produsul de tutun prelucrat reprezintă principala sursă de contaminare a tutunului.

În al treilea rând, netoxice - substanțele produse în timpul arderii sau descompunerii termice sunt dioxidul de carbon și apa non-toxice și inofensive. Asigurăm producția eficientă, igienică, prelucrarea și ambalarea produselor alimentare. Banda transportoare respectă rezistența la alimente, ulei și grăsimi, iar produsul respectă standardele FDA și USDA. Datorită metodei de conectare rapidă și ușoară a benzii transportoare, banda transportoare poate fi utilizată pentru interfața la fața locului. Ușor de compromis și de lungă durată de viață, economisind mult timp și bani

u=3786051474,4099933052&fm=27&gp=0.jpgu=2821613127,1349256846&fm=27&gp=0.jpgHot Tags: pungă de hârtie, China, producători, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like