Curea de transport cu bandă largă cu diamant mare

Curea de transport cu bandă largă cu diamant mare

Cureaua transversală mare de diamante este numită și o bandă transportoare mare pătrată. Este fabricat din PVC (clorură de polivinil) și țesătură din poliester cu o grosime de 9 mm și o suprafață de cauciuc superioară de 6 mm.

Detalii produs

* structura produsului *

Structura: Trei pânză de trei lipici

Culoarea neagra

Numărul de straturi: 3 straturi

Tip fibră: Fire de poliester cu stabilitate laterală

Material: Clorură de polivinil (PVC)

Model: Diamant mare

Gloss: Bright


*Date tehnice*

Grosimea totală (mm): 9.8

Greutatea totală (KG / m2): 8.0

Tărie de întindere (N / mm) 30

Diametrul minim al rolei (mm): 160

Temperatură de funcționare permisă (° C) -10 ~ 70

Metodă de transport (R = Roller S = Plăcuță T = Formă Slot): RS Lățime de producție (mm): În termen de 10M (nu este necesar să se conecteze la 3M)

Stabilitate laterală: Da Gradul alimentar: ●

Zgomot redus: 阻燃 Flacăra retardantă: ●

Proprietăți antistatice: ● Punch / fusta / deflector: ●

● = Nu √ = Da

image

Banda transportoare mare pătrată are același model, grosime și subțire uniformă, suprafață de cauciuc rezistentă la uzură, funcționare stabilă, dimensiune stabilă, absorbție anti-alunecare a șocurilor, frecare ridicată și adsorbție puternică

image

Modul de îmbinare a benzii transportoare cu pătrat mare este, în general, o îmbinare interna a dinților, îmbinarea este inelară și netedă, asigurând o precizie ridicată a mașinii de șlefuit, grosimea uniformă, elasticitatea ridicată și planeitatea maximă și alunecarea netedă pe bancul de lucru.

image

Caracteristicile benzii transportoare cu diamante mari:

△ rezistența la temperatură, rezistența la uzură, rezistența la îmbătrânire, rezistența ridicată la tracțiune și alungirea redusă

△ Softness longitudinal, duritate laterală, elasticitate bună, dimensiune stabilă și funcționare stabilă

△ Suprafața inferioară poate fi adăugată cu bare de ghidare

△ Stratul de acoperire este realizat din corp elastic gros, iar modelul special este presat.

△ Coeficient de frecare mare, poate absorbi eficient piesa de prelucrat

△ Stocați și îndepărtați efectiv așchii de lemn generați în timpul prelucrării

image

Compoziția și caracteristicile sistemului de produse lactate

Sistemul de produse lactate de la materialul de ambalaj interior prin mașina de paletizare manuală până la linia transportoarelor cu role din stivuitor până când toate materialele de ambalaj interioare sunt trimise la punctul de producție al vehiculului de producție (inclusiv palete goale înapoi în depozit). Materialul de ambalaj interior este plasat în materialul ambalajului (inclusiv ruloul de hârtie și cutia de hârtie) care este în contact direct cu produsul din lapte. Prin urmare, există o anumită cerință pentru curățenia din depozitul de livrare, astfel încât să fie utilizat spațiul automat de stocare stereo. În plus, biblioteca de materiale interioare de ambalaje are, de asemenea, funcția de reglare exterioară a materialului de ambalare și a rolei goale goale. Acesta este în principal compus din următoarele benzi transportoare:

La sfârșitul conectării la atelierul de producție, AGV (Vehiculul de manipulare fără pilot) trimite automat pachetul direct în locația desemnată a mașinii de umplere aseptică, iar tava goală este returnată bibliotecii de pachete de AGV. AGV este ghidat cu laser și constă dintr-un cărucior AGV cu un mecanism de transport și de transfer, un sistem de navigație la sol, un sistem automat de încărcare automată, un sistem de transport cu periferic, o consolă AGV și un sistem de comunicații. Sistemul plasează automat accesoriile în manevrarea automată a autovehiculului de suspensie, iar accesoriile sunt trimise cu exactitate la accesoriile atelierului. Depozitul de materiale auxiliare este amplasat de-a lungul drumului de la atelierul de producție și este un depozit pentru depozitarea cutiilor și paietelor. Biblioteca auxiliară are o înălțime de 5 metri în partea de jos și o lungime a aerului de 30 de metri.

Cererea pentru fiecare linie de carton este de 834 bucăți pe oră pentru Tetra Pak și 500 de bucăți pe oră pentru Combibloc. Manipularea cutiilor de carton și paie la mașina de cartonare și la mașinile de așezare a conductelor de producție se realizează prin utilizarea unui vehicul de suspensie automată de transport fără pilot. Autovehiculul fără pilot aviatic utilizează un mecanism de suspendare a unei singure linii, care rulează pe o pistă principală circulară. Întregul sistem de monitorizare și management al calculatorului poate realiza un management unitar al bibliotecii de automatizare a produsului finit, a bibliotecii de automatizare a materialului de ambalaj intern și a bibliotecii de materiale auxiliare. Biblioteca de automatizare a produselor finite și biblioteca de automatizare a pachetelor necesită control automat, monitorizare și administrare online, inclusiv sistemul de management al informațiilor logistice de depozitare a depozitelor, sistemul de control și monitorizare a depozitului automatizat și sistemul de execuție automatizată de control al depozitelor. Printre acestea, sistemul de management al depozitului de logistica a depozitului are managementul depozitului, managementul de gestiune, gestionarea inventarului, colectarea datelor, managementul inspectiei calitatii, managementul lotului, statisticile de interogare, managementul sistemelor, managementul stocarii, managementul resurselor umane, cum ar fi interfața de operare.

1. Completați operațiunea tridimensională a bibliotecii sub comanda unică a calculatorului, realizați gestionarea automată a bunurilor în și din depozit, completați automat întreținerea datelor, interogarea, modificarea, raportul de compensare, analiza inventarului, imprimarea rapoartelor, etc, și să afișeze dinamic starea dispozitivului. , localizarea și finalizarea lucrărilor, condițiile de avarie, informațiile despre alarme și distribuția bunurilor de inventar.

2. La intrarea în depozit, sistemul alocă liber spațiul de marfă. În conformitate cu principiul de jos în sus, puteți specifica, de asemenea, orice spațiu de marfă. Când părăsiți depozitul, în principiu, în funcție de ordinul de înregistrare (data de intrare și numărul lotului), care este, avansat mai întâi Principiul de ieșire.

3. Sistemul de monitorizare a computerului adoptă o interfață grafică chineză completă, care are o deschidere bună, iar funcția sistemului este ușor de modificat și redezvoltată.


image

Hot Tags: mare diamant de slefuire benzi transportoare, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si