Curea maşină de cotitură

Curea maşină de cotitură

Transportoare de transportoare este echipat cu o speciale anti-rulare cu role (poartă plus POM) sau o înaltă frecvenţă sudare ghid coaste pe partea exterioară a transportoare să opereze transportoare într-un ghid special feroviar. Cilindrul este fabricat din cauciuc speciale în formă de con. Role curele şi de cotitură transportoare poate transporta o larga varietate de materiale, care poate transporta o varietate de materiale în vrac, precum şi o varietate de cutii de carton, pungi de ambalaj şi alte piese mici de produse, o gama larga de utilizari.

Detalii produs

最新转弯机图纸.jpg

Utilizate pe scară largă în alimente şi băuturi, electronice, tutun şi alte industrii. Avantajele de cotitură masina centura: transportoare de cotitură este una dintre cele mai utilizate mecanisme de mers înapoi în echipament de transport. Ea are o funcţionare stabilă şi transport cu randament ridicat.


image

201812171400003515958.jpg

Structura de cotitură transportoare are un grad 30 transportoare, un grad de 45 transportoare, o 90 de grade de cotitură transportoare, şi un grad 180 cotitură transportoare, care pot satisface cerinţele diferite de procesul de a transforma transportul de cotitură de cotitură.

image

Transportoare este echipat cu PVC, PU si alte materiale. În plus faţă de transportul materialelor obişnuite, ea poate, de asemenea, îndeplinesc ulei, coroziune, anti-statică şi alte materiale speciale. Utilizarea de benzi transportoare alimentare speciale grad pot satisface cerinţele de alimentare, farmaceutice, şi zilnic Chimie industriala.

image

Lățimea de banda transportoare standard este 400, 500, 600, 700, 800, 1000, 1200mm, etc. Alte specificații speciale pot fi folosite, de asemenea, în funcţie de cerinţele clientului. Raza interioară standard de cotitură transportoare este R600, R800, R1000, R1200mm, etc. Alte specificații speciale pot fi folosite, de asemenea, în funcţie de cerinţele clientului.


Performanţa de cotitură masina centura: mecanismul de cotitură este folosit pentru a schimba directia de transport a materialului transportat, formând astfel o rezonabil logistica sistemului de transport şi îmbunătăţi rata de utilizare a plantei. Adăugând o mare flexibilitate la configurare magazin podea permite pentru o tranziție între două benzi transportoare. Cotitură rază şi viteza poate fi personalizat în funcţie de cerinţele clientului.

image

Hot Tags: curea maşină de cotitură, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like