Banda transportoare cu găuri

Banda transportoare cu găuri

Ne puteți furniza desene sau puteți desena desene simple pe baza datelor pe care le furnizați. Vom procesa matrițele de ștanțat și vor fi perforate mecanic pentru a asigura netezirea și distanța centurilor. Dispozitivul de perforare a transportorului este împărțit în două categorii: 1. Prin orificiu: complet ...

Detalii produs

Ne puteți furniza desene sau puteți desena desene simple pe baza datelor pe care le furnizați. Vom procesa matrițele de ștanțat și vor fi perforate mecanic pentru a asigura netezirea și distanța centurilor.

Transportul cu bandă este împărțit în două categorii:


1. Prin orificiu: pătrundeți complet din spate în partea de jos a centurii.


2. Tambur: Există o lovitură pe spate sau pe partea inferioară a centurii, o degajare unilaterală care nu penetrează întreaga grosime a curelei.


Funcțiile comune ale curelei de despicare:


1. Funcție de aspirație: gaura este perforată pe centură și produsul poate fi mai bine aspirat atunci când dispozitivul este transportat.


2, instalarea accesoriilor: gaura de pe curea și orificiul de trecere, șurubul de fixare a elementului de fixare, fundul șurubului poate fi poziționat în interiorul antenei, astfel încât dispozitivul de montare să poată fi realizat fără a afecta cureaua .


3, funcția de drenaj: prin orificiul prin centură, curățarea produsului pentru a permite ca apa din centură să curgă.


4. Funcție precisă de poziționare: În funcție de transmisia sau instalarea cu precizie a accesoriilor, se poate utiliza o gaură precisă de poziționare a centurii pe direcția orizontală sau verticală.


5. Alte funcții utilizate de client.

g0_8266122

Curea de transport verde pvc cerneală perforată


Perforată:


1, potrivit pentru screening, potrivit pentru filtrare


2, trageți puternic, durabil


3, potrivite pentru transportul și curățarea fructelor, deflectoare 21


Stilul de procesare a benzii transportoare: 1. Adăugați fusta în formă de S în direcția longitudinală a benzii transportoare pentru a preveni căderea materialului de pe ambele părți ale benzii transportoare în timpul transportului. Înălțimea care poate fi adăugată variază de la 10mm la 120mm și poate fi personalizată în funcție de cerințele clientului.

2. Adăugați o șicană în formă de T de-a lungul benzii transportoare pentru a preveni alunecarea benzii transportoare la capătul inferior în timpul procesului de alpinism și de ridicare. Deflectorul în formă de T acționează ca o barieră. Înălțimea poate fi mărită de la 10mm la 120mm, în funcție de cerințele clientului.


3. Banda transportoare plus bandă de ghidare (secțiunea transversală a benzii de ghidare este trapezoidală cu secțiune transversală) Lățimea inferioară * înălțimea este: (6 * 4 8 * 5 10 * 6 13 * 8) Prelucrarea benzii de ghidare poate fi transportul a benzii transportoare Poziția laterală a suprafeței poate, de asemenea, să facă poziția longitudinală, în funcție de utilizarea clientului și poate fi de asemenea adăugată la partea din spate a benzii transportoare, adică a suprafeței de transport, pentru a corecta abaterea și poziţie!


0.9mm (verde alb sau închis, 1.3mm (alb sau verde închis), 1.5mm (alb sau verde închis), 2mm (alb sau verde închis), 2.6mm (negru) Pu banda transportoare din oțel Banda transportoare din tablă de oțel 4mmpu (negru, verde închisHot Tags: banda transportoare cu gauri, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like