Nailon transportoare

Nailon transportoare

Este confectionat din nailon multistrat panza lipite împreună într-un anumit fel, şi este acoperit cu cauciuc rezistent la uzura puternic si elastic. Trimite mici şi mijlocii bloc / granule / pulverulent obiect, potrivit pentru mare viteză, mediu şi rezistenţă la distanta impact de transport mari.

Detalii produs

Este confectionat din nailon multistrat panza lipite împreună într-un anumit fel, şi este acoperit cu cauciuc rezistent la uzura puternic si elastic. 


Trimite mici şi mijlocii bloc / granule / pulverulent obiecte, potrivit pentru mare viteză, mediu şi rezistenţă la distanta impact de transport mari. Varietate: de acoperire


 


Lipici de performanţă pot fi împărţite în uz general tip si tip de tip/inflamabile rezistente la uzură. Nailon core transportoare a corp subţire, înaltă rezistenţă şi rezistenţă la presiune inalta.


 


Bun impact, aderenţă bună inter strat, flexibilitate excelentă şi durată lungă de viaţă, potrivit pentru distanţe medii şi lungi


 


Materialul este transportată în condiții de mare viteză și încărcare mare. Model: NN80, NN125, NN100, NN150, NN200, NN300,


 


NN400; comun tip corespund standardului: GB/T7984-2001; generale tip ignifugat conform standard: GB/T10822-89 caietul de sarcini (1)


 


Latime de banda: 100mm - 3000mm pânză (2): 2-8 straturi (3) acoperirea lipici: suprafaţă de lucru: suprafaţa de Non-lucru 1.5-8mm: 0 mm -

image

 


În comparaţie cu ordinare bumbac stofa core transportoare, 4,5 mm nylon transportoare a înaltă rezistenţă, bună elasticitate, rezistenţă la impact, lumină greutate şi


 


Groove bun şi alte avantaje, poate fi eficient


 


Reduce costurile de transport şi realizarea de mare viteză, lung-durată, pe distanţe lungi de transport.

image

Nailon centura de bază unitate de stocare şi utilizare instrucţiuni


Centura de bază nailon este confectionat din nailon de inalta rezistenta bază cu tracţiune strat şi rezistente la uzură din piele sau cauciuc. Trebuie remarcat în timpul depozitării:


1. în cazul în care depozitarea, evita lumina directă a soarelui, puneţi-l în loc întunecos, pe cât posibil, o jumătate de metru deasupra solului şi nivelul de acesta în direcție orizontală. Este strict interzis pentru a fi deformat de extrudare.


2. în conformitate cu suprafaţa de marcat scripete, rulare directie săgeată şi marca de tensiune sunt instalate pentru a asigura paralelismul de scripete.


3. alungirea standard de centura este de 1,8 %. După tensionarea pentru 2-3 minute, după ce tensiunea este distribuită uniform, opri şi măsoară tensiunea, marca dacă intervalul de tensiune original este menţinut, şi apoi umple situaţia în funcţie de situaţie.

image

Hot Tags: curea nailon pe banda rulanta, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like