Teflon centura

Teflon centura

PTFE Banda transportoare cu teflon de plasă Compania noastra introduce războaie avansate importate, care sunt fabricate din fibre de sticlă de înaltă calitate importate și Kevlar (Aramid) ca o țesătură de bază cu plasă de înaltă rezistență și apoi acoperite cu rășină teflon de înaltă calitate. O țesătură de bază realizată dintr-o bandă transportoare din plasă de teflon (PTFE).

Detalii produs

Principalele caracteristici ale centurii de plasă din teflon:


1. Rezistența la temperatură - de la temperatură scăzută -140 ° C la temperatură ridicată 260 ° C, cea mai mare rezistență la temperatură poate atinge 360 ° C sau mai mult.


2. Permeabilitatea la aer - permeabilitatea la aer a benzii transportoare, reducerea costului sursei de căldură și îmbunătățirea eficienței de uscare


3. Rezistența la coroziune - nu este afectată de cele mai multe substanțe chimice și solvenți


4. Anti-adeziv - aproape toate adezivii, cum ar fi rășina, vopselele, substanțele chimice etc. pot fi îndepărtate cu ușurință


5. Rezistența la oboseală la încovoiere - rezistență ridicată la tracțiune și rezistență la oboseală la încovoiere, poate fi utilizată pentru rundele mai mici.

87c6910e007e4595b807d93b5a79d23b_nswcrop22


Domeniul de aplicare al pânzei din teflon


Imprimarea și vopsirea textilelor, tipărirea și uscarea banda de ghidare, serigrafie, uscare cu UV, seria UV de tratare a luminii mașină, mașină de imprimare offset, uscător liber, mașină de uscare nețesute, uscător de înaltă frecvență, , uscarea rapidă a cernelei tip flux și uscarea elementelor care conțin apă generală.


574d389692541

Conector

Articulațiile cu bandă transportoare din teflon sunt, în principal, îmbinări ale nasului bovinelor.

Articulațiile curelei de tip teflon sunt disponibile în mai multe moduri, cum ar fi îmbinările cap la cap, îmbinările traversei, articulațiile subțiri și îmbinările din oțel.

Hot Tags: teflon centura de plasă, China, producători, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like