Mașină de bandă transportoare

Mașină de bandă transportoare

Provocări și oportunități cu care se confruntă industria centurilor de transmisie pentru automobile. Confruntat cu oportunități și oportunități Oportunitatea benzii de transmisie a automobilelor este încă un spațiu excelent pentru dezvoltarea mașinilor chinezești și se dezvoltă rapid spre branduri autoportante ...

Detalii produs

Provocări și oportunități cu care se confruntă industria centurilor de transmisie pentru automobile.

Confruntat cu oportunități și oportunități

Posibilitatea centurii de transmisie a automobilelor este încă un spațiu excelent pentru dezvoltarea mașinilor chinezești și se dezvoltă rapid spre mărci autoportante și dezvoltare independentă. Dacă putem profita de oportunitate, acesta va fi la același nivel cu cel al industriei auto din China și va avea un loc în numeroase mărci străine. . Cu toate acestea, dificultățile și provocările cu care se confruntă nu pot fi ignorate.

(1) În prezent, OEM este diferit de conceptul de localizare în trecut, de calitatea gândirii, de capacitatea de a dezvolta, de cotație și de servicii etc., deoarece materialele folosite în centura de transmisie a automobilelor sunt importate deloc, iar producătorii de mărci străine pot achiziționa la nivel global, datorită dimensiunilor lor mari. Costul datelor utilizate este de fapt mai mic decât cel al pieței interne (cum ar fi HNBR este tipic, de exemplu, prețul de achiziție intern al companiei este mult mai mare), plus producția localizată, aceleași bunuri de calitate, costul de producție nu este mai mare decât al nostru. În trecut, companiile autohtone au devenit arogante cu avantajul prețului.

(2) În prezent, motorul nou dezvoltat merge pur și simplu la centura sincronă, iar capacitatea instalată va fi din ce în ce mai mică în viitor. În urma cererii pentru accesoriile mall-ului, acesta va fi redus până când nu va fi văzut. Deoarece durata de viață a benzii EPDM cu nervuri V este mult îmbunătățită, ciclul de actualizare devine mai lung, iar cererea pentru accesoriile mall-ului este de asemenea mai mică;

(3) Vehiculele noi cu energie, cum ar fi automobilele electrice și automobilele electrice hibride, nu vor folosi sau vor folosi rar curele. Deși este încă departe de această zi, ziua în care mașina electrică va fi populară poate fi ziua când centura de transmisie a mașinii este moartă.

Curea dințată dublă

Tipul modelului D-XL DL DH D-XH D-XXH

D-T2.5 D-T5 D-T10 D-T20 D-AT10

D-3M D-5M D-8M D-14M DS-5M

DS-8M DS-14M

Caracteristicile de alimentare

1, modelele disponibile se pot referi la dinții unilateral

2, poate tăia banda sau poate furniza matrița conform cerințelor clientului

3, cantitatea minimă de comandă este un model

4, lungimea benzii trebuie să fie mai mare de 450 mm

Curea dințată dublă


imageProfilul și profilul dinților curelei dințate față-verso sunt echivalente cu profilul dintelui și cu pasul curelei de distribuție cu o singură față.


Cureaua de distribuție dințată cu două fețe poate fi împărțită în două tipuri standard, conform aranjamentului dințat: cureaua de distribuție dințată dublă, cu două laturi, ale cărei două laturi sunt dispuse simetric, a se vedea figura (a); DB, cu două fețe, curea de distribuție, ambele părți ale dinților sunt aranjate într-o poziție eșalonată, a se vedea figura (b)

image

image Caracteristică model de specificație


Corpul centurii este fabricat din neopren sintetic de înaltă calitate importat din Japonia și este echipat cu accesorii din cauciuc pentru diferite scopuri. Materialul scheletului este realizat din frânghie din fibră de sticlă de înaltă calitate importată din Japonia; suprafața dințată este protejată de o cârpă elastică din nylon 66.


Pasul și profilul produsului sunt echivalente cu curelele de distribuție cu o singură fațetă.


Produsele sunt utilizate în principal pentru transmisia pe două fețe, cu caracteristici de sincronizare, simultană și dublă eficiență. Este necesar să se folosească o transmisie cu curea și direcția opusă, poziția de instalare trebuie să fie deosebit de compactă sau în domeniul cerințelor de transmisie ridicate, cum ar fi mecanismul principal de acționare și legătura de acționare auxiliară, se reflectă superioritatea; produsul are o structură luminată și nu are transmisie cu alunecare. Caracteristicile de zgomot redus și așa mai departe au fost recunoscute, recunoscute și utilizate pe scară largă de mașini, textile, instrumente de precizie, petrochimie, cablu de comunicare și alte industrii.


Note înrudite

1) Când cumpărați, acordați atenție suprafeței curate a produsului, centura nu trebuie să fie distorsionată, iar dinții trebuie să fie plini.

2) În timpul transportului, instalării și a altor procese, este strict interzisă îndoirea, altfel va deteriora materialul scheletului (fibra de sticlă) și va afecta rezistența centurii.

3) În timpul instalării și utilizării produsului, centura nu trebuie zgâriată artificial. Nu trebuie să fie în contact cu substanțele chimice (în special cu acidul puternic de oxidare) pentru a evita contactul pe termen lung cu ulei și apă, pentru a nu afecta durata de viață a produsului.

4) La înlocuirea produsului, tensiunea centurii trebuie minimizată înainte de a fi scoasă. Este strict interzisă folosirea unui instrument neprofesional pentru a-l împietri sub o tensiune ridicată.Hot Tags: banda transportoare, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like