Curele din poliuretan

Curele din poliuretan

Curele poliuretanice PU este confectionat din material de poliuretan termoplastic importate si are mare capacitate de anti-uzura. Diverse tipuri de nuclee de sârmă din oţel asigură că încă menţine bună mişcare în transmiterea şi au tolerante mici de producţie.

Detalii produs

Parametrii tehnici

modelul
AT5
AT10AT15
AT20T5T10T20
Inel de legătură cu sarcina nominală1705388036103630
8822490
3625
modelulHTD3M
HTD5M
HTD8MHTD14MSTD5M
STD8MSTD14M
Inel de legătură cu sarcina nominală7802 48036052 4803605

modelulLXLHXH


Inel de legătură cu sarcina nominală1705
74025603590


201805240931354979261.jpg

Curea de legătură este o centură de nesfârşită, care este prelucrat la centura deschisă în funcţie de caracteristicile termoplastic şi pot fi conectate la o centură de nesfârşită de orice lungime. Printre ei, V-tip de interfaţă design centura poate rezista la o puternică forţă de tracţiune. Centura de interfaţă este potrivit pentru aplicaţii, în special în cazul puterea nominală de transport, acesta poate fi utilizat pentru diferite scopuri, Curele dintate, şi poate fi ataşat cu diferite şicanele şi acoperiri.


image

Proprietati mecanice: stabilitate dimensională, zgomot redus de pre-tensiune, scăzut, rezistenţa la uzură ridicată, bună elasticitate, viteza lineară până la 80 m / s

image

Proprietăţi chimice:

1: soluţie anti-imbatranire, rezistent la apa, UVA rezistente la UV, anti-ozon

2: temperatura de lucru:-30o - 80 o, poate rezista până la +110 o într-un timp scurt

3: extrem de ulei-proof, anti-grasime

4: rezistente la majoritatea acizilor, alcaline coroziune

Culori: Alb, negru

Sârmă core: sârmă, Kevlar linie

Opţiuni suplimentare: roţi dinţate pâine, pânză spate, dublu pâine, lipici, burete, PU, induce în eroare, punch, slot, etc.

image

Curele poliuretanice PU este confectionat din material de poliuretan termoplastic importate si are mare capacitate de anti-uzura. Diverse tipuri de nuclee de sârmă din oţel asigură că încă menţine bună mişcare în transmiterea şi au tolerante mici de producţie. Un strat de nailon se aplică flancurile dinţilor şi/sau din spate a dintelui în timpul de producţie pentru a se asigura că specificul operaţionale în special aplicarea este constantă. Un strat de poliuretan poate fi adăugat la partea din spate a centurii pentru a preveni coroziunea sau ridicat sarcini.


Unitatea de centură de sincronizare este compus din o bandă închisă inelar cu un dinte spaţiate în mod egal pe suprafaţa interioară periferice şi un scripete corespunzătoare. În timpul mişcării, dinti dinţată a ochiurilor de plasă cu caneluri dinte de scripete pentru a transmite miscare si putere. Este o discretizare de transmisie si astfel are avantaje diverse viteze de transmisie, Lanţ unitatea şi plat curea transmisie. Unitate de centură de sincron are raport de transmitere precis, fără alunecare, puteţi obţine raportul de viteză constantă, poate fi precizie transmitere, transmisie stabil, absorbţie de şoc, zgomot redus, raportul de viteză de transmisie mare, în general, până la 01:10, care permite viteza permisă pe linie până la 50 m / s, transmisia eficienţă este mare, în general până la 98 %-99 %. Transfera puterea de la câţiva waţi la sute de kilowaţi. Structura compactă este de asemenea potrivit pentru transport multi-axa, tensiunea este mic, nu lubrifiere, nici o poluare, astfel încât se poate lucra în mod normal, în ocazii unde poluarea şi mediul de lucru nu sunt permise.

Hot Tags: centură de sincronizare din poliuretan, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like